گام ۱ – مواد لازم
قارچ | نیم کیلو |
آویشن | نصف ق چ |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک | ۱ ق چ |
زعفران دم کرده | ۳ ق غ |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
بکینگ پودر | ۱ ق غ |
آرد | ۳ ق غ |
آرد سوخاری | ۵ ق غ |
شیر | ۳ ق غ |
مواد لازم
گام ۲ – طرز تهیه
طرز تهیه
برای اینکه قارچمون آب نندازه قارچ هامون رو نمیشوریم و پوستشون رو میگیریم و داخل دستمال نخی میزاریم تا کاملا آبشون گرفته شه…
سپس تخمرغ،زعفران،نمک ، شیر، بکینگ پودروآویشن رو داخل ظرفی میریزیم و خوب هم میزنیم تا تخم مرغ ها از لختگی دربیان
در ظرف دیگر آرد و در ظرف جداگانه دیگر آرد سوخاری میریزیم
الان قارچ ها رو دونه دونه به مواد تخم مرغی میزنیم
سپس با آرد معمولی آرد پاشی میکنیم
دوباره به مواد تخم مرغی میزنیم
در آخر سر با آرد سوخاری آردپاشی میکنیم و به همین ترتیب بقیه قارچ هارو با این روش ادامه میدیم
داخل قابلمه مناسب مقدار زیادی روغن ریخته و داغ میکنیم سپس دونه دونه یا با تعداد کمی قارچ رو داخل قابلمه ریخته و خوب سرخ میکنیم(نباید زیاد سرخ شن)
داخل دستمال کاغذی میزاریم که روغن اضافیش گرفته بشه
سپس تو ظرف مورد نظر میزاریم و تزئین میکنیم
گام ۳ – طرز تهیه سیب زمینی رستورانی
طرز تهیه سیب زمینی رستورانی
الان میریم سراغ سیب زمینی
سیب زمینی هارو پوست کنده و خلال میکنیم(سیب زمینی هامون نباید نازک خلالی بشن) و میشوریم..در قابلمه آب ریخته و ۱ ق غ خوری نمک اضافه میکنیم و میزاریم بجوشه
سپس سیب زمینی هارو اضافه میکنیم و در قابلمه رو میزاریم و بمدت ۳ دقیقه میزاریم بجوش بیاد
سپس داخل آبکش ریخته و با آب سرد میشوییم و میزاریم کنار تا آبش بره
دوباره روغن ریخته داغ میکنیم و سیب زمینی هارو سرخ میکنیم
0 دیدگاه