گام ۱ – مواد لازم
مود لازم:
لازانیا | ۸ ورق |
قارچ | ۲۵۰گرم |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰گرم |
پنیر پیتزا | ۲۰۰گرم |
رب گوجه فرنگی | ۲قاشق سوپخوری |
سس سفید | ۲پیمانه |
پودر ارگانو | ۱قاشق سوپخوری |
پیاز سرخ کرده | ۲قاشق سوپخوری |
فلفل دلمه ای | ۱عدد |
روغن | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
موادلازم برای سس سفید:
شیر | ۲ و یک دوم پیمانه |
کره | ۱۰۰گرم |
آرد سفید | ۴ قاشق سوپخوری سر صاف |
خامه | یک دوم پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
گام ۲ – طرز تهیه
برای تهیه سس سفید ابتدا آرد را در ظرف لعابی ریخته و شیر را به تدریج روی آرد ریخته و مرتب هم می زنیم تا آرد در شیر حل شده و گلوله نگردد.ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود،نمک و فلفل و کره را اضافه می کنیم پس از یک دو جوش از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه کرده و هم می زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شود.
برای تهیه مواد درونی لازانیا،گوشت چرخ کرده را در کمی روغن تفت می دهم وقتی آب گوشت کمی گرفته شد ،پیاز سرخ کرده و قارچ های خرد شده را اضافه می کنیم و روی گوشت می ریزیم،فلفل دلمه ای را خرد کرده جداگانه تفت می دهیم تا نرم شود.
رب گوجه فرنگی،نمک و فلفل،یک دوم پیمانه آب را اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم تا بپزد و آب ان کاملا تبخیر شود.
در آخر فلفل و نمک و پودر ارگانو را به مخلوط اضافه نموده و کنار می گذاریم.
لازانیا را ماند ماکارونی در قابلمه حاوی آب جوش همراه کمی نمک و روغن مایع می ریزیم تا نرم شود ولی له نگردد سپس آبکش میکنیم.
ته ظرف نسوز مستطیل شکل کمی سس سفید می ریزیم و یک ردیف لازانیا می چینیم.
مقداری مایه گوشت و قارچ روی ورقه های لازانیا ریخته و با پشت قاشق صاف می کنیم و کمی پنیر رنده شده روی آن می پاشیم دوباره چند ورقه خمیر لازانیا روی آن قرار می دهیم و به هین ترتیب تکرار می کنیم تا مواد تمام شود.
در نهایت بقیه سس را روی سطح لازانیا ریخته و با پنیر رنده شده روی آن را می پوشانیم.
لازانیا را در طبقه وسط فر ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۵ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد و روی آن برشته شود.
0 دیدگاه