نامناسب O مناسب O بسيار مناسب O
25- ضوابط و مقررات دوستي موجود براي هر يك از موارد زير را چگونه مي دانيد.
بسيار مناسب O نامناسب O مناسب O بسيار مناسب O
26- در بخش صدور پروانه مرغداري هاي گوشتي
بسيار مناسب O نامناسب O مناسب O بسيار مناسب O
27- در بخش تهيه جوجه يك روزه به عنوان اصلي ترين نهاده
بسيار مناسب O نامناسب O مناسب O بسيار مناسب O
28- در بخش تهيه علوفه هاي مورد نياز خصوصاً وارداتي
بسيار مناسب O نامناسب O مناسب O بسيار مناسب O
29- در بخش رعايت موازين بهداشتي واحدهاي فعال
بسيار مناسب O نامناسب O مناسب O بسيار مناسب O
30- در بخش مقابله با بيماري هاي واگير و هجومي
بسيار مناسب O نامناسب O مناسب O بسيار مناسب O
31- در بخش راه اندازي مراكز پيشگيري از بيماري هاي خطرناك
بسيار مناسب O نامناسب O مناسب O بسيار مناسب O

32- در بخش كشتارگاه ها و سيستم هاي بهداشتي كشتار و بسته بندي كه
بسيار مناسب O نامناسب O مناسب O بسيار مناسب O
33- در بخش توزيع مناسب كه به نفع توليد كننده و مصرف كننده باشد
بسيار مناسب O نامناسب O مناسب O بسيار مناسب O
34- در بخش كوتاه نمودن دست واسطه هاي سودجو
بسيار مناسب O نامناسب O مناسب O بسيار مناسب O
35- در بخش صادرات به موقع
بسيار مناسب O نامناسب O مناسب O بسيار مناسب O
36- در بخش جلوگيري از واردات بي رويه گوشت مرغ
بسيار مناسب O نامناسب O مناسب O بسيار مناسب O
37- در بخش مديريت قيمت
بسيار مناسب O نامناسب O مناسب O بسيار مناسب O
38- در بخش رعايت حقوق توليدكنندگان
بسيار مناسب O نامناسب O مناسب O بسيار مناسب O
39- در بخش خريد تضميني در مواقع كاهش شديد قيمت
بسيار مناسب O نامناسب O مناسب O بسيار مناسب O
بخش د – سئوالات تشريحي-
(الف) به نظر شما مهم ترين موانع و مشكلات موجود در اقتصاد توليد در بخش صنعت مرغداري گوشتي در شهرستان آمل چه مي باشد.
1-…………………………………………………………………………………………………………………..
2-…………………………………………………………………………………………………………………
3-………………………………………………………………………………………………………………..
4-……………………………………………………………………………………………………………….
5-………………………………………………………………………………………………………………
6- ساير موارد ذكر شود……………………………………………………………………………………..
(ب) به نظر شما براي توسعه و بهبود صنعت مرغداري گوشتي با توجه به اهميت غذايي و اشتغال زايي در اين بخش كه در اقتصاد شهرستان و متعاقبا در اقتصاد ملي را خواهد داشت به ترتيب بيان كنيد.

1-…………………………………………………………………………………………………….
2-…………………………………………………………………………………………………….
3-…………………………………………………………………………………………………….
4-…………………………………………………………………………………………………….
5-…………………………………………………………………………………………………….
6- ساير موارد ذكر شود………………………………………………………………………..
(ج) در پايان هر گونه پيشنهاد يا انتقادي در اين بخش داريد ذكر نماييد.
……………………………………………………………………………………………………………..
…………………………………………………………………………………………………………….. ……………………………………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………………………………………..
بخش (ه) (نظر خود را درباره جملات زير ارسال نماييد)
كاملاً مخالفم ? مخالفم ? موافقم ? كاملاً موافقم ? نظري ندارم ?
1- دولت بخش توليد در اين صنعت را رها كرده است
2- مزيت نسبي توليد در اين بخش در شهرستان آمل ندارد
3- علاقه اي براي تخصيص سرمايه گذاري در اين بخش وجود ندارد
4- مهارت مديريتي در اين صنعت در شهرستان وجود ندارد.
5- نارسايي قوانيني و مقررات يكي از موانع عمده توسعه اين بخش در شهرستان آمل است.
6- در صورت رفع مشكلات موجود در سر راه اين صنعت اشتغال زايي مناسبي ايجاد مي شود.
7- واسطه ها سود بيشتر از توليد كنندگان از اين صنعت مي برند.
8- اين صنعت به عنوان صنعت محوري براي صنايع زير دستي و مرتبط مي تواند موجب توسعه بيشتر شود.
9- در صورت كنترل هزينه هاي جاري و ثابت (كار آيي بيشتر نهاده) سود توليد كننده افزايش خواهد يافت
10- در صورت كمك به احياي اين صنعت مي توان به ارزآوري دست يافت.
11- با مديريت و سامان دهي مناسب ضمن تأمين نياز داخل به صادرات گسترده دست خواهيم يافت
12- مشكل خاصي در سيستم توزيع گوشت مرغ وجود ندارد.
13- ضوابط و مقررات موجود كاملا در جهت پشتيباني از توليد كنندگان است.
14- وضعيت توليد در كشور بدون هيچ مشكلي روبه رشد است.
15- توليد گوشت مرغ در اين وضعيت اقتصادي نيست.

Abstract:
With the world population increases the production of protein food supply is not responsive to traditional methods The rapid move towards the production of the necessities of trade is the purpose of this study regarding the Protein in the food supply, particularly to identify some very important aspects Economic performance to improve quality and increase production traits of poultry in the city is Amol Sensitive to economic conditions and the necessity of constructive policies in the food supply of a And lack of comprehensive and detailed studies in this regard, the researcher had to go on factors to improve And increased production of poultry industry in the city of Amol, in Mazandaran province is produced as the main pole Success rate of pay and will explore the results of this process.
Statistical Society of poultry industry city Amol manufacturers that are descriptive and analytical methods to identify This process has been successful in the poultry industry.
Keywords: attribute poultry, food protein, the economic performance
Introduction:
Protein food supply of the country’s manufacturing sector have been imported from the thirty-first. Production of chicken eggs. , Grandparents, mother hens and broilers are formed. Various races in the country during this period, some of which have been entered The returns have been insightful and some of the major races, two races Ros (Russia) and Cap (CUP) is Russians in that country’s native city of Amol and poultry has led to greater satisfaction.
Negative with respect to poultry and prepared foods for poultry Mechanization, especially in recent years as well as capacity building will be ready to go The minerals and proteins and other materials needed by the human body does not exist in other proteins such as meat Chicken of the shortage of health human body absorbs more of the above should be provided. So all these factors and the factors causing the trait of poultry … Were a number of transmission and distribution of food supplies to be provided.

1 . Process
2 . Factors
3 . Inputs
4 . Products
5 . Outputs
6 . Utility
7 – اقتباس از كتاب اصول پرورش طيور ، دكتر مرادعلي زهري
8 – The American poultry Association
9 – breeding
10 – گزارش وضعيت صنعت دام و طيور كشور، گروه كارشناسان مطالعات زيربنايي (گروه كشاورزي)
11 . Production
12 . Process
13 . Risk
14 . Production Economics
15 . Scarcity
16 . Allocation
17 . Product-Product Relationship = Output – Output Relationship
18 . Optimiazation
19 . Factor – Factor Relationship = Input – Input Relationship
20 . Ibput – Output Relationship
21 . Factor – Product Relationship
22 . Scarcity
23 . Deficiency
24 . Tangible
25 . Management
26 . Current inputs
27 . Stock inputs
28 . Normal inputs
29 . Inferior inputs
30 . Fixed
31 . Variable
32 . Short-Run
33 . Long-Run
34 . Land
35 . Renewable
36 . Nonrenewable
37 . Labour = labor
38 . Capital
39 . Management
40 . Uncertainty
41 . Input- Input Relationship
42 . Complementary
43 . Perfect Substitution
44 . Substitution
45 . Output (Product)
46 . By-product
47 . Capital goods
48 . Consumer goods
49 . Interemediate goods
50 . Producers goods
51 . Vatue Added
52 . Output-Output Relationship
53 . Joint products
54 . Supplementary products
55 . Complementary products
56 . Competitive products
57 . Laws of Proportion
58 . Transformation Function
59 . Technical Rate
60 . Method (Process) Of Production
61 . Production Line
62 . Labor Intensive
63 . Capital saving
64 . Capital Intensive
65 . Labor saving
66 . Technical Efficiency
67 . Inefficient
68 . Prices of Factors
69 . Farrell, M.J.
70 . Economic Efficiency
71 . Allocative Efficiency
72 . Total Efficiency
73 . X-Efficiency
—————

————————————————————

—————

————————————————————

2

دسته بندی : No category

دیدگاهتان را بنویسید